5 důvodů, proč je JERKY dobré při hubnutí

5-duvodu-proc-je-jerky-dobre-pri-hubnuti

Pokud se snažíte zhubnout a hledáte zdravou a chutnou svačinu, která vás zasytí a zároveň podpoří vaše cíle, JERKY by mohlo být přesně to, co potřebujete. Tento tradiční sušený masový produkt si získává stále větší popularitu nejen mezi sportovci, ale i mezi lidmi, kteří se snaží žít zdravě a udržet si váhu pod kontrolou. Zde je 5 hlavních důvodů, proč byste měli JERKY zařadit do svého jídelníčku, pokud chcete úspěšně zhubnout.

1. Vysoký obsah bílkovin

Jedním z největších přínosů JERKY při hubnutí je jeho vysoký obsah bílkovin. Bílkoviny jsou klíčové pro udržení svalové hmoty během hubnutí a také pro to, abyste se cítili déle sytí. Naše JERKY obsahuje až 76 gramů bílkovin na 100 gramů, což je skvělý způsob, jak podpořit regeneraci svalů po cvičení a zároveň snížit pocit hladu.

JERKY s nejvyšším obsahem bílkovin:

  1. 100% JERKY KRŮTÍ NATURAL → 76 g bílkovin na 100 g masa
  2. 100% JERKY HOVĚZÍ NATURAL → 69 g bílkovin na 100 g masa 
  3. 100% JERKY HOVĚZÍ S PRAŽENOU CIBULKOU → 62 g bílkovin na 100 g masa

2. Jerky je plné důležitých živin

JERKY není jen chutné, ale také velmi výživné. Kromě velkého množství bílkovin obsahuje důležité vitamíny a minerály, jako je vitamín B12, zinek a niacin, které podporují váš metabolismus a celkové zdraví. Při hubnutí je klíčové, abyste své tělo zásobili potřebnými živinami, aniž byste překračovali denní kalorický příjem. JERKY vám toto umožní, protože nabízí vysoký obsah bílkovin na malý objem jídla.

5-duvodu-proc-je-jerky-dobre-pri-hubnuti-3

3. Bohaté na železo

Železo je esenciální minerál, který hraje klíčovou roli v tvorbě hemoglobinu, což je bílkovina v červených krvinkách, která přenáší kyslík do svalů. Dostatek železa je zásadní pro udržení energie a vitality, zejména pokud cvičíte. JERKY je bohaté na železo, což vám může pomoci předejít únavě a podpořit vaše hubnutí.

4. Pohodlná svačina

Při hubnutí je důležité mít po ruce zdravé svačiny, které vám pomohou vyhnout se nezdravým pokušením. JERKY je ideální volbou, protože je snadno přenosné, skladné a nevyžaduje žádnou přípravu. Můžete ho mít kdykoliv po ruce, ať už jste v práci, na cestách nebo po cvičení. Navíc, díky své sytosti, vám pomůže překonat hlad mezi jídly.

5. Je nízkosacharidové

Mnoho diet zaměřených na hubnutí, jako je například keto dieta, preferuje nízký příjem sacharidů. JERKY je nízkosacharidové, což z něj činí ideální volbu pro ty, kteří chtějí snížit svůj denní příjem sacharidů. Tím, že omezíte sacharidy, můžete lépe kontrolovat hladinu cukru v krvi a snáze dosáhnout svých cílů při hubnutí.

JERKY Natural = 0,0 g cukru:

5-duvodu-proc-je-jerky-dobre-pri-hubnuti-4

Pokud hledáte chutnou a zdravou svačinu, která vás podpoří při hubnutí, JERKY je skvělou volbou. Vyzkoušejte produkty od Usušil & syn, kde najdete kvalitní JERKY vyrobené s láskou a péčí. Vaše cesta k hubnutí může být chutná a efektivní zároveň!

Tým Usušil & syn

logo-ususil-cropped