Usušil & syn na Lipno Sport Festivalu 2024: Přijďte ochutnat naše poctivé sušené maso!

ususil-a-syn-stanek-na-lipno-festival-2024

Lipno Sport Festival 2024 je za dveřmi a my z Usušil & syn u toho rozhodně nesmíme chybět! Pokud milujete sport a poctivé sušené maso, určitě nás navštivte ve dnech 17. až 23. srpna na našem stánku. Tento festival je jednou z největších sportovních událostí roku a přitahuje tisíce návštěvníků, kteří si chtějí užít skvělou atmosféru a nezapomenutelné zážitky.

Co vás čeká na našem stánku?

Na našem stánku budete mít jedinečnou příležitost ochutnat široký výběr našeho prémiového JERKY. Každý kousek je ručně vyráběný s důrazem na kvalitu a autentickou chuť. Přijďte a přesvědčte se sami, proč naše sušené maso patří mezi to nejlepší, co můžete na trhu najít.

Lipno Sport Festival: Zábava pro celou rodinu

Lipno Sport Festival není jen o sportu, ale také o zábavě a relaxaci. Návštěvníci se mohou těšit na pestrou škálu sportovních aktivit, od běhu a cyklistiky po vodní sporty a mnoho dalšího. Kromě toho bude festival nabízet bohatý doprovodný program včetně koncertů, workshopů a soutěží pro děti i dospělé.

Lipno Sport Festival_2

Proč si nenechat ujít Usušil & syn na festivalu?

  • Autentická chuť: Naše sušené maso je vyráběno podle tradičních receptur, které zaručují jedinečnou chuť.
  • Kvalita na prvním místě: Všechny naše produkty jsou vyráběny z kvalitních surovin bez použití umělých přísad.
  • Skvělá atmosféra: Přijďte se pobavit, zasportovat si a ochutnat to nejlepší, co nabízíme v příjemné atmosféře festivalu.

Detaily akce

  • Datum: 16. - 25. srpna 2024
  • Místo: Lipno nad Vltavou
  • Co s sebou: Dobrou náladu, sportovní oblečení a chuť k jídlu!

Lipno Sport Festival_1

Neváhejte a přidejte se k nám na Lipno Sport Festivalu. Těšíme se na vás u našeho stánku, kde vám rádi představíme naše produkty a podělíme se o příběhy z výroby poctivého sušeného masa. Přijďte ochutnat a užít si skvělý den plný sportu a zábavy!

Tým Usušil & syn

logo-ususil-cropped