Bůčková paštika Čongrády 190 g
Tato chutná paštika vás překvapí svým vysokým obsahem libového, šťavnatého masa. Po ochutnání si vzpomenete, jak tato paštika chutnala za starých časů. Je kombinací pouze masa, zeleniny a koření.
Konzervované výrobky Čongrády vycházejí z rodinné receptury, kterou vytvořil náš dědeček Štefan Čongrády. Několikaleté zkušenosti z vesnických zabijaček mu umožnily vyrábět domácí paštiky, pomazánky a masové konzervy s vyváženou chutí a hlavně ze skutečného masa.
Věříme v poctivost řemesla, a proto celá výroba prochází našima rukama – od příjmu masa až po zabalení a dodání konečnému zákazníkovi. Jen tak se dá dohlédnout na kvalitní zpracování a dosáhnout toho nejlepšího výsledku. Pečlivě si vybíráme i dodavatele, abychom měli záruku, že všechna prasátka jsou z českého chovu.
Tato chutná paštika vás překvapí svým vysokým obsahem libového, šťavnatého masa. Po ochutnání si vzpomenete, jak tato paštika chutnala za starých časů. Je kombinací pouze masa, zeleniny a koření.
Paštika neobsahuje lepek, takže je vhodná pro celiaky.
Doporučujeme konzumovat při pokojové teplotě a před podáváním promíchat, aby se propojily všechny chutě. Po otevření je nutné skladovat v ledničce a do 2 dnů zkonzumovat.
Složení
vepřové maso min.65 % (CZ), vepřové sádlo (CZ), rajčatový protlak (rajčata, sůl), hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, koření), cibule, jedlá sůl, mletý pepř.
Hmotnost
190 g, balení ve stohovatelné plechové konzervě s odtrhovacím víčkem.
Skladování
Uzavřenou konzervu skladujte při teplotě od 5–30 °C. Po otevření skladujte v ledničce do 10 °C a spotřebujte do 2 dnů.
Trvanlivost
24 měsíců
Výživové údaje na 100 g | ||
Energie | 1510 kJ / 362 kcal | |
Tuky | 35 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9,5 g | |
Sacharidy | 1,1 g | |
z toho cukry | 0,7 g | |
Bílkoviny | 12 g | |
Sůl | 1,3 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | K pivu, vínu |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.